Tungotal

I Mormonkyrkan tror vi på tungotal. Om man vill se och uppleva det, så är det bara att prata med kyrkans missionärer. De lär sig att tala ett nytt språk rekordsnabbt på 1-3 månader.

Missionärerna kan efter sin mission använda denna nådegåva i sitt vanliga liv. En del börjar jobba i CIA, FBI, ambassader och militären efter mission och universitet, men de kan lika gärna bli uppskattade medarbetare i stora företag som behöver tjänstemän som kan främmande språk.

Dave Boyle, 27, lärde sig japanska och fick åka till Australien för att hjälpa till i en japansktalande församling. När han kom hem så började han studera på Brigham Young University som är USA’s största privata universitet och ägs av Mormonkyrkan.

Boyle bygger en lovande karriär inom filmindustrin och satsar på att göra indie-filmer med japanskt tema. Han debuterade 2006 med den extrema lågbudgetfilmen ”Big Dreams Little Tokyo,” och kommer nu med hans andra film, en mera vanliga lågbudgetfilm, ”White on Rice.”

Han satsar på att göra sin andra film framgångsrik, och har några alternativa ideer på en ny film som han funderar på. Läs mer

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Offentligt arbete, Personporträtt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s