Ersättas

På vissa arbetsplatser, t.ex. inom tv är konkurrensen så stor när det gäller jobb, att den som har ett jobb kan bli ersatt av en vän. Detta fenomen finns på en hel del andra arbetsplatser också. I Mormonkyrkan så har vi arbetsrotation, och det byts både hit och dit. Den som inte är van vid detta kanske tror att jobbet de har är deras. Tyvärr, tyvärr – och en del går nog och grämer sig över detta att bästa vännen fick jobbet de själva ville ha. Jag tror att de allra flesta är nöjda med sina arbetsuppgifter, men det är säkerligen en och annan som kämpar med avundsjuka. Fast det är inte bra att vara avundsjuk, för då mår man inte bra.

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Livet som mormon. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s