Medicin

Medicin. Läste igår i Aftonbladet att läkare varnar för grapefrukt + vissa mediciner. Även vissa olika mediciner + johannesört var inte bra. Ibland så slogs medicinens verkan ut, andra gånger så fördubblades effekten. Bra information. Jag tror att det finns annan mat + mediciner som också reagerar. Forskningen vet inte så mycket ännu om detta. Man vet dock att människor reagerar olika på samma medicin ibland pga vår DNA. Doktorn tror att medicinen kanske fungerar för alla, men det gör den inte. Jag träffade en medlem i kyrkan idag som har ADHD. Vanliga medicinen fungerar inte så bra, men kaffe gör det. Hon dricker kaffe i medicinskt syfte för att ha sin ADHD under kontroll. Detta är ett bra exempel på hur medicinskt verksamt och kraftfullt kaffe är, och när det används i medicinskt syfte i samråd med doktorn så är det jättebra. Man ska aldrig självmedicinera sig. Det finns alltså medlemmar i Mormonkyrkan som dricker kaffe.

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Hälsa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s