Tala profetiskt

Tala profetiskt. Jag hörde tala om den evangelikale evangelisten David Wilkerson då jag gick på Youth With A Mission. Han var god vän med Loren Cunningham som startade YWAM (Ungdom Med Uppgift).

Wilkerson startade Teen Challenge som precis som YWAM finns i många länder. De är ekumeniska kristna evangelisationsorganisationer där det fokuseras på lärljungaskap och inte teologiska spetsfundigheter och dispyter.

I Sverige så samarbetar Teen Challenge nära med Evangeliska Frikyrkan (EFK) och håller sin bibelskola på deras kursgård Götabro. Wilkerson varnar med en profetisk röst alla kristna att de måste förbereda sig för det kommande hotet.

Kristna behöver ha ett förråd av mat, vatten och medicin för minst 30 dagar och ska vara beredda hela tiden på att hotet kommer, dvs att så mycket kaos i samhället uppstår att maten tar slut i affärerna jättesnabbt. Då behöver de kristna fly om de kan.

Profetiskt budskap sagt 1973, 1998 och 2009 (de profetiska orden om förråd kom 1998). Mormoner har vetat detta mycket längre tid än så då Mormonkyrkans profet, rådgivare och apostlar i flera årtionden bett medlemmarna att ha ett hemförråd med just dessa saker. Läs mer Läs mer

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Samfund, kyrkor och religioner. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s