Jag skapade dig

På en väg såg jag en liten flicka som frös och huttrade i en tunn klänning, med minimalt hopp om ett ordentligt mål mat. Jag blev arg och sade till Gud, ”Varför tillät Du det här? Varför gör Du ingenting åt det?” Gud svarade, ”Jag gjorde visst någonting åt det…”

”Jag skapade dig!!!”

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Tänkvärda ord och berättelser. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s