Ett intressant faktum

Det är ett intressant faktum att varken CIA, FBI och militären i USA m.fl. anser att Mormonkyrkan är en sekt. De anser att de är helt normala kristna. Man kan mycket väl räkna med att en och annan som avlönats från dessa organisationer egentligen spionerat på Mormonkyrkan för att se om det är något knepigt eller konstigt som finns att hitta där, allt för rikets säkerhet.

Men icke då – istället så är Mormonkyrkan riktigt god vän med dem. Varken CIA, FBI eller USA’s militär behöver avprogrammera sina medarbetare som är kristna mormoner (och det finns väldigt väldigt många som jobbar för dem).

Det förvånar säkert en och annan person, men vanliga människor med sunt förnuft förstår ganska snart att mormoner är helt vanliga kristna, och att det är förvånande att personer som är kritiska mot Mormonkyrkan får så stor medieexponering utan att det skrivs positiva saker om kyrkan.

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Missuppfattningar, Offentligt arbete. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s