Besöka mormontempel

Det ges alltid möjlighet för allmänheten att besöka nybyggda mormontempel innan de invigts för tempelarbete. Det är inte bara kristna mormoner utan tempelrekommendation som tar chansen att besöka tempel, även icke-mormoner kommer på besök till öppet hus.

Efter invigningscermonin får bara medlemmar med en tempelrekommendation tillträde dit. Det är lätt att få tag på gratisbiljetter till inträdet, och den som kommer dit får en oförglömlig upplevelse utöver det vanliga. Oquirrth Mountain Temple har öppet hus mellan 1 juni till 1 augusti. En semesterresa till ett nybyggt tempel blir något ovanligt och annorlunda. Läs mer

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Kyrkan utvecklas, Livet som mormon, Tempel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s