Ett brev från Jesus

Min Käre Vän:

Hur mår du? Jag var bara tvungen att skicka detta brev för att berätta för dig hur mycket jag älskar och bryr mig om dig. Jag såg dig igår när du promenerade med dina vänner. Jag väntade hela dagen, hoppas att du snart vill att jag ska promenera tillsammans med dig, också.

När kvällen närmade sig, målade jag en solnedgång till dig för att avsluta din dag och viskade en svalkande bris att uppliva dig, och jag väntade. Du kom aldrig. Oh ja! Det sårade Mig, men jag fortsatte bara att älska dig.

När jag såg dig somna igår kväll, längtade jag efter att röra din panna. Jag spillde månsken på ditt ansikte, kittlade nerför dina kinder som så många tårar har. Jag väntade igen, men du tänkte inte ens på mig. Jag ville så gärna komma ner så vi kunde prata. jag har så många gåvor till dig.

Nästa dag exploderade jag en strålande soluppgång till en strålande förmiddag för dig. Men du vaknade sent och rusade ut för dagen. Du lade inte ens märke till Mig. Min himmel blev molnig och mina tårar var regnet. Åh, vad JAG ÄLSKAR DIG !

Idag såg du ut att vara så sorgsen och ensam. Det värker i mitt hjärta för jag förstår. Mina vänner svek Mig och sårade Mig många gånger också. Åh, om du bara ville lyssna! Jag ÄLSKAR dig verkligen!

Jag försöker att säga det i den gröna ängens tystnad och i den pulserande blåa himlen. Vinden viskar min kärlek över trädtopparna och spiller det i de livfulla färgerna i alla blommorna. Jag ropar det till dig i dånet från de stora vattenfallen, i bergsforsar, och jag skriver kärlekssånger för fåglar att sjunga för dig.

Jag värmer dig med mitt varma solskens kläder och parfymerar luften med naturens söta dofter. Min kärlek till dig är djupare än någon ocean och större än den största önskan eller behov du kanske har. Om du bara insåg hur mycket jag verkligen bryr mig om.

Vi kommer att tillbringa evigheten tillsammans i himlen. Jag vet hur svårt det är på jorden. Jag vet, eftersom jag en gång var där. Jag vill verkligen hjälpa dig.

Min Fader bryr sig om dig och vill hjälpa dig, också. Fäder är bara så. Så snälla, ring mig snart. Ring mig … Fråga mig … prata med mig. Det är ditt beslut. Jag har valt dig. Oavsett hur lång tid det tar, jag väntar alltid för JAG ÄLSKAR DIG!

Din Vän,

Jesus

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Tänkvärda ord och berättelser. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s