Berättelsen om Betydelsen av En

Haeckel_AsterideaEn ung man gick längs med stranden vid solnedgången och uppmärksammade en gammal man som plockade upp sjöstjärnor och slängde tillbaks dem i havet. Det var tydligt att han räddade sjöstjärnorna innan de blev kokta av den varma sommarsolen.

”Gamle man, det här är en lång strand med hundratals sjöstjärnor,” sade den unga mannen sarkastiskt. ”Hur kan dina ansträngningar göra någon skillnad?” Den gamle mannen tittade på sjöstjärnan i sin hand och sedan slängde han den i säkerhet i havet. ”Det gör stor skillnad för den här,” svarade han.

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Tänkvärda ord och berättelser. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s