Mormon CSI

Det är en hel del mormoner som jobbar inom rättsväsendet, och en del hamnar på CSI i det verkliga livet. En av dem är Crime Lab director kaptenen Gary John, som efter att ha jobbat i 24 år på Canyon County Sheriff’s Office i Idaho, och som chef för kriminallaboratoriet i 15 år, nu skall ut på mission med sin fru.

De är medlemmar i Mormonkyrkan och har fått en kallelse att bli missionärer. Efter missionens slut planerar John att gå tillbaks och jobba deltid på kriminallaboratoriet igen. För att ära John för hans långa karriär och betydelse, så namngavs det nybyggda kriminallaboratoriet efter honom. Läs mer

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Forskning och vetenskap, Offentligt arbete. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s