Du är viktig

Ävxn om min skrivmaskin är xn gammal modxll, så fungxrar dxn ganska bra förutom xn av tangxntxrna. Jag önskadx många gångxr att dxn fungxrat pxrfxkt. Sant, dxt finns fyrtiotvå tangxntxr som fungxrar tillräckligt bra, mxn bara xn tangxnt som intx fungxrar gör skillnad.

Ibland, vxrkar dxt som att vår kyrka liknar min skrivmaskin – intx alla nyckxlpxrsonxr arbxtar ordxntligt. Du kanskx sägxr, ”Mxn, jag är bara xn pxrson. Dxt kommxr intx att göra stor skillnad.” Mxn kyrkan, för att vara xffxktiv, bxhövxr aktiv mxdvxrkan av varjx pxrson.

Nästa gång du tänkxr att din ansträngning intx är bxhövd, kom ihåg min skrivmaskin, och säg till dig själv, ”Jag är xn nyckxlpxrson och jag är bxhövd väldigt myckxt.”

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Tänkvärda ord och berättelser. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s