Jeopardy vinnare – Ken Jennings

Ken Jennings slog världen med häpnad när han slog rekord i Jeopardy. År 2004 van han 74 gånger på raken och vann flera miljoner dollar. Han har sedan dess tävlat i flera olika tävlingar, är en uppskattad talare, skrivit böcker, utvecklat spel mm. Under tiden som han tävlade i Jeopardy så arbetade han på sitt jobb som programmerare, men han kände sig tvungen att ta tjänsledigt när han började skriva böcker, för att få lugn och ro. Ken är medlem i Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga, även kallad för Mormonkyrkan. Läs mer Läs mer

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Personporträtt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s